• Hjørring Antenneselskab på Facebook
  • Kontakt Hjørring Antenneselskab på Mail
  • Hjørring Antenneselskab Telefonnummer
Hjørring Antenneselskab - Drift
Driftsinfo

Der er p.t. ingen driftsforstyrrelser.

HAS prisen 2018

HAS-prisen uddeles for første gang

has prisen

Hjørring Antenneselskab - HAS - har de senere år oplevet en flot opbakning og nu har bestyrelsen besluttet, at foreningen skal give noget tilbage til lokalområdet.

- Vi har stille og roligt fået flere og flere medlemmer siden vi etablerede vores eget bredbånd i 2016 og har også en rigtig god opbakning til tv-løsningerne, fortæller foreningens formand, Kurt Larsen. Det er vi både glade og stolte over, og når det nu er lykkedes os, at komme så godt igennem med et stort projekt, så er det også nærliggende, at vi nu laver en HAS-pris, der skal uddeles til andre ildsjæle i vores område.  

Vi er helt sikre på, at foreningens ca. 20.000 tv- og 10.000 bredbåndsmedlemmer kan indse det fornuftige i, at vi på denne måde - udover at hjælpe til med et godt formål - også profilerer vores forening, og at det er helt i tråd med vores slogan, lokalt og ligetil.

Prisen er på 50.000 kr. og kan blive opdelt i mindre portioner afhængigt af de ansøgninger, som bestyrelsen skal vurdere. HAS-prisen vil blive givet til en lokal forening, en eller flere lokale ildsjæle eller projekter, der gør en forskel i Hjørring Kommune. Det kan f.eks. være indenfor sport, musik eller kultur. Man kan både søge selv eller pege på en, som man synes burde have den.

Prisen vil blive uddelt første gang på foreningens generalforsamling i april måned. (18. april)

Alle interesserede kan komme i betragtning ved at sende en skriftlig ansøgning eller en kort video med oplysninger om, hvad der søges til og hvorfor.

Ansøgningen sendes til info@has.dk eller HAS, Nørrebro 11, 9800 Hjørring.


ANSØGNINGSFRIST 1. APRIL

Hjørring Antenneselskab
Nørrebro 11
9800 Hjørring
info@has.dk
98 901777