• Hjørring Antenneselskab på Facebook
  • Kontakt Hjørring Antenneselskab på Mail
  • Hjørring Antenneselskab Telefonnummer
Hjørring Antenneselskab - Drift
Driftsinfo

Der kan i øjeblikket forekomme afbrydelser på bredbånd og TV i Bagterp-området, da vores teknikere er ved at skifte centralt udstyr i forbindelse med fejlretning.

Info-kanalen

Info-kanalen
Medlemmer og foreninger har mulighed for at få vist billeder, medlemsinformationer m.m. på Informationskanalen. Der er udarbejdet nogle enkle retningslinier som du kan læse herunder.

Billeder
På Informationskanalen kan vises billeder indsendt af medlemmer af HAS eller foreninger. Billederne skal have interesse for HAS´ medlemskreds. Billederne må ikke have reklamemæssig karakter.
Der ydes ikke honorar for fremvisning. HAS afgør, om billederne skal vises og bestemmer tidspunkt, omfang og varighed for visningen.

Krav til billeder mv.
Alle billeder skal være i jpg-format. Billederne må ikke være forsynet med vandmærke med f.eks. fotografens navn, foreningslogo eller lignende.
Billeder skal fremsendes sammen med navn på afsender (navn, adresse, mailadresse) samt en kort beskrivelse af, i hvilken forbindelse de er taget og også gerne med en kort argumentation for, hvorfor de ønskes vist.
Billederne bør være i 16:9 format. De børe tages som landskab (i bredformat) og ikke i portrætformat (med billedet på højkant).

Foreningsmeddelelser
Alle ikke-kommercielle foreninger kan gratis få vist meddelelser på Infokanalen. Meddelelser skal opfylde krav som nævnt under billeder. Meddelelsen skal indsendes/afleveres senest 8 dage før ønsket visning. HAS afgør, om meddelelserne skal vises og bestemmer tidspunkt og varighed for visningen.

Aflevering af billeder og foreningsmeddelelser
Billeder og tekstmeddelelser kan sendes/afleveres til:
Hjørring Antenneselskab
Nørrebro 11
9800 Hjørring

Du kan sende billeder mv. til info@has.dk
Afleveringsmedie: billeder på CD/DVD/SD-kort/mail eller efter aftale. Billeder og andet materiale tilbagesendes ikke efter brug.

Vejledning: fra Powerpoint => Infokanal
Lav dine slides til Infokanalen selv - og aflever det færdige materiale til HAS.
Download vejledningen herunder som PDF-fil - du finder en beskrivelse af, hvordan man på en let måde selv kan få lavet sådanne sider.

Hent vejledningen ved at klikke på linket herunder:
 

PDF icon Om at lave ppt til info-kanalen.pdf

infokanalen

 

Kontaktpersoner: